21487
3 279,10
Vaše metrologie na klíč

Testo 104 - vpichovací teploměr

Testo 104 - vpichovací teploměr

více informací
2 710 Kč (bez DPH)
3 279,10 Kč (vč. DPH)
Dostupné po zaregistrování
Kód zboží: 0563 0104

Máte dotaz?

Podrobný popis - Testo 104 - vpichovací teploměr

Testo 104 - vpichovací teploměr
 

Robustní, kovový kloub, pogumovaný povrch pro bezpečné uchopení, dlouhá, přesná, teplotní sonda, vodotěsné pouzdro: vpichovací teploměr testo 104 vyčkává s mnoha praktickými výhodami na okamžik použití v oboru potravinářství.

Vodotěsný vpichovací teploměr pro potraviny

Při zajišťování kvality, dokumentaci chladícího řetězce a u hygienických předpisů hrají vždy důležitou roli také kontroly teploty. S vpichovacím teploměrem testo 104 můžete provádět velmi snadno namátková měření např. při výrobě, skladování a zpracování potravin: vpichovací teploměr měří během sekundy teplotu jádra kapalných, polotuhých a plastických médií.

Se svou tenkou, avšak robustní špičkou sondy zanechá vpichovací teploměr při namátkových kontrolách pouze malý vpichy. Plná funkčnost  měření od úhlu 30° vyklopení umožňuje komfortní, spolehlivé měření teploty i na těžko dosažitelných místech.

Po provedeném měření lze testo 104 jako jediný vodotěsný, sklápěcí teploměr pro potravinářství očistit jednoduše pod tekoucí vodou. Díky vyklápěcímu mechanizmu a robustnímu kovovému kloubu se sonda bezpečně schová v pouzdře přístroje až do dalšího použití.

Zvláště praktické: jestliže používáte více vpichovacích teploměrů testo 104, můžete pro jednoznačné rozeznání přístrojů na ně nalepit barevné, samolepící proužky, které jsou součástí dodávky.

Vpichovací teploměr testo 104 je ve shodě s HACCP, certifikován podle EN 13485, díky třídě krytí IP65 je vodotěsný – a proto perfektně vhodný pro potraviny.

 

Rozsah dodávky

  • Vpichovací teploměr testo 104 se sklápěcí teplotní sondou
  • Nalepovací barevné proužky
  • Baterie
  • Výstupní protokol z výroby.*
*Ve smyslu paragrafu 505/90 sbírky zákona o metrologii v platném znění se nejedná o kalibrační list.
 

Technický list  zde