Vaše metrologie na klíč

Uvolnění verze měřicího softwaru WinWerth® 9.43

Uvolnění verze měřicího softwaru WinWerth® 9.43
Ukončení podpory měřicího softwaru do verze WinWerth® 8.41

Vážený obchodní partneři a zákazníci,
s radostí vám oznamujeme, že verze softwaru WinWerth 9.43, pod operačním systémem Windows 10, byla představena jako standardní dodávka již v září 2019.
Zároveň je práce na předchozí verzi WinWerth 8.41 omezena na nezbytnou údržbu softwaru pro možnou opravu případných chyb. Společnost Werth Messtechnik GmbH si vyhrazuje právo v případě chyb aktualizovat na aktuální verzi 9.43. Verze softwaru starší než WinWerth 8.41 nebudou nadále podporovány.

Od ledna 2020 se verze WinWerth  9.43 používá také pro retrofit dříve dodaných měřicích přístrojů. Ve výjimečných případech, např. z důvodu kompatibility se speciálními senzory, lze zde stanovit odlišné postupy.

U příležitosti vydání verze WinWerth verze 9.43 se na školení verzí WinWerth vztahuje následující postup:

1. Školení pro aktuální verzi WinWerth (v současné době hlavní verze 9.43/8.43) mají být z důvodu účinnosti nabízeny přednostně ve školicím středisku PRIMA AKADEMIE v Uherském Brodě jako „školení velkých skupin“. V případě zájmu je možné provést školení i u zákazníka pro menší počet lidí.

2. Z důvodu efektivnosti by mělo být školení pro předchozí dodanou verzi WinWerth (v současné době hlavní verze 8.41) nabízeno přednostně ve školicím středisku PRIMA AKADEMIE v Uherském Brodě jako individuální školení v malých skupinách nebo jako individuální školení. V případě zájmu je možné také školení u zákazníka.

3. Školení na starších verzích WinWerth, zejména na starších operačních systémech (to zahrnuje například hlavní verze 8.40, 8.35, 8.34, 8.33 a Windows 7), mohou být nabízeny jako individuální školení pro stroje se zpracováním obrazu a dotykovou sondou ve školicím středisku PRIMA AKADEMIE v Uherském Brodě. Je také možné školení u zákazníka. Školení odborných programů (jako je rotační osa), speciálních modulů (jako ozubené kola či drsnost), lze provést na místě zákazníka pouze pomocí vybavení měřicího stroje zákazníka.

4. Školení pro ještě starší dodané verze WinWerth (např. verze 7.32 a starší v systému Windows XP) je možné pouze u zákazníka.

21.03.2020