Vaše metrologie na klíč

Online prezentace 3D měřicí techniky WERTH

Věděli jste, že Vám poskytneme vzdálenou bezplatnou individuální prezentaci multi-senzorové souřadnicové měřicí techniky Werth, vhodné pro kontrolu mikro i makro dílců?

Neváhejte a využijte tuto možnost právě nyní, kdy je obtížné navštívit specializované výstavy a veletrhy s ohledem na preventivní opatření proti í šíření nového koronaviru.

Zašlete nám Vaše požadavky měřicích úloh, výkresovou dokumentaci s rozměry ke kontrole, náš aplikační inženýr požadavek posoudí a bude Vás kontaktovat s návrhem řešení.

Jsme schopni navrhnout vhodnou konfiguraci souřadnicové měřicí techniky, optické a multisenzorové systémy či průmyslové měřicí tomografy s metrologickým software pro automobilový průmysl, letectví, strojírenství, lékařskou techniku a plastikářský průmysl.

Zvolenou měřící techniku Vám rádi předvedeme vzdáleně interaktivním způsobem, můžete bezpečně komunikovat s aplikačním technikem a konzultovat veškeré vaše požadavky.
Pro vzdálenou prezentaci využíváme aplikaci pro sdílení obrazovky TeamViewer™, nejpoužívanější  nástroj pro přístup na vzdálenou plochu na světě.

19.03.2020